Trackman golfsimulaattorit

Maailman tarkin golfsimulaattori

Trackman 4 -lyöntianalysaattori on paras kaveri niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin golffarille. Se perustuu kahteen eri tutkaan, jotka mittaavat lyönnit häikäilemättömällä tarkkuudella. Saat lyönnistäsi 26 eri parametrianalyysiä sekunnin sisällä lyönnistä. Lisäksi simulaattori sisältää 143 golfkenttää ympäri maailmaa, joita voit pelata ystävien kanssa tai yksin. Meiltä saat tarvittaessa myös mailat lainaan vuoron yhteydessä. Tule testaamaan maailman tarkin golfsimulaattori. Henkilökuntamme opastaa laitteen käytössä halutessasi.

Varaa tästä aika simulaattoriin

TRACKMAN TUNTIhinnat

Ajanvarauksella

1 TUNNIN VARAUS   20€

2 TUNNIN VARAUS   38€

3 TUNNIN VARAUS   54€

4 TUNNIN VARAUS   68€

TRACKMAN TUNTIhinnat

Ajanvarauksella

1 tunnin varaus   20€

2 tunnin varaus   38€

3 tunnin varaus   54€

4 tunnin varaus   68€

Neljä Trackman Loungea

Tiloistamme löydät neljä aidattua golfsimulaattoriloungea, joissa viihtyy pidempäänkin. Jokaisesta, lähes 5 metriä leveästä simulaattorista, löytyy sohvat sekä penkkejä, joten meillä mahtuu pelaamaan isommallakin ryhmällä.  Simulaattoreita ohjataan seinässä olevan kosketusnäytön tai näppäimistön kautta. Lounget ovat luonnollisesti anniskelualuetta, joten voitte napata tiskiltä myös janojuomat mukaan.

kilpaile tai harjoittele

Trackman 4 -simulaattoreilla voit harjoitella, kilpailla tai pelata kierroksia. Ota kisa lähimmäksi lippua, korjaa slice rangella tai pelaa esimerkiksi kierros St. Andrewsin legendaarisilla kentillä auringonpaisteessa. Lukuisat harjoitteluominaisuudet pitävät huolen siitä, että keskityt juuri oikeisiin kohtiin lyönnistäsi.  Kierroksen voi pelata jopa 8 hengen porukalla. Laitteen käyttö on erittäin helppoa ja henkilökuntamme auttaa mielellään!

tilaa & laatua

Analysoi swingisi

Trackman on loistava apuväline swingin parantamiseen. Datan avulla nähdään heti, miksi pallo käyttäytyy tietyllä tavalla. Henkilökuntamme auttaa parhaansa mukaan lukujen kanssa. Tule käymään, niin voimme kertoa datasta lisää.

Lue datasta lisää

Tutustu myös muihin palveluihimme

Minigolf

Bar Games

Sports Bar