Golfsimulaattoreiden ajanvaraus

Varaa tästä aika simulaattoriin

TRACKMAN TUNTIhinnat

Ajanvarauksella

20€/ tunti

4 Trackman Loungea

Tiloistamme löydät 4 golfsimulaattoriloungea, joissa viihtyy pidempääkin. Lounget ovat lähes 5 metriä leveitä ja jokaisesta löytyy sohvat sekä penkkejä, joten meille ovat isommatkin seurueet tervetulleita. 4K-videotykki takaa tarkan ja elämyksellisen kuvanlaadun. Jokaista simulaattoria ohjataan seinässä olevan kosketusnäytön tai näppäimistön kautta. Lounget ovat anniskelualuetta, joten voit tiskiltä napata janojuomat mukaan.

kilpaile tai harjoittele

Trackman 4 -simulaattoreilla voit harjoitella, kisata tai pelaa kierroksia. Ota kisa lähimmäksi lippua, korjaa slice rangella tai pelaa esimerkiksi kierros St. Andrewsin legendaarisilla kentillä auringonpaisteessa. Lukuisat harjoittelu ominaisuudet pitävät huolen siitä, että keskityt juuri oikeisiin kohtiin lyönnistäsi. Lisäksi tekoäly antaa palautetta swingistäsi. Kierroksen voi pelata jopa 8 hengen porukalla. Laitteen käyttö on erittäin helppoa ja henkilökuntamme auttaa mielellään!

Analysoi swingisi

Trackman on loistava apuväline swingin parantamiseen. Datan avulla nähdään heti, miksi pallo käyttäytyy tietyllä tavalla. Henkilökuntamme auttaa parhaansa mukaan lukujen kanssa. Tule käymään, niin voimme kertoa datasta lisää.

Lue datasta lisää