Toimitusehdot

Oneriver Oy:n verkkokaupan toimitusehdot.

Oneriver Oy

Niittytaival 7 A 2, 02200 Espoo

 

Voimassa 4.10.2021 alkaen.

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Oneriver Oy, y-tunnus 3163633-5. Myymme tuotteita/palveluita yksityishenkilöille ja yrityksille kotimaassa. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan  internetin välityksellä osoitteesta www.bogeypark.fi -ostoskorin kautta. Tuotteita myydään myös yrityksen liiketilassa.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Sitoudut jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • Tilauksen tuotelistauksen
  • Laskun loppusumman
  • Veroerittelyn

Ole yhteydessä maksupalvelun tarjoajaan  https://stripe.com, mikäli sinulla herää kysyttävää maksutapahtumaan liittyvissä asioissa.

Maksutavat ja maksupalveluntarjoaja

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassamme voit maksaa seuraavilla luottokorteilla: Visa, Visa Electron, MasterCard ja American Express.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalvelun tarjoajana toimii Stripe (https://stripe.com), joka on maksun saajana ja välittää maksun kauppiaalle.

Toimitustavat ja -aika

Tilauksen on mahdollista noutaa välittömästi onnistuneen tilauksen jälkeen. Tuotteita emme postita erikseen.

Vaihto- ja palautusehdot

Sinulla on 14 päivän palautusoikeus tuotteen/palvelun vastaanottamispäivästä lukien. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, alkuperäistä vastaavassa kunnossa, myyntikelpoinen ja myyntipakkauksen tulee olla jälleenmyyntikelpoinen.  Tilauksen palauttamisesta on tehtävä ilmoitus sähköpostilla (caddiemaster@bogeypark.fi) tai kirjallisesti. Palautusoikeus ei koske yritysostoja.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot

  • tilausnumero
  • tilauksen päivämäärä
  • nimesi
  • osoitteesi
  • puhelinnumerosi

Palauttamisesta on aina ilmoitettava myyjälle.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Sinun on ennen tilaustasi tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Rekisteriseloste

Tässä verkkokaupassa noudatetaan Oneriver Oy:n  tietosuojaselostetta joka on nähtävillä yrityksen verkkosivuilla.