Bar Games

Viihdyttävät pelit

Vaikka golf ei olisikaan sinun juttusi, löydät Bogey Parkista taatusti muutakin hauskaa tekemistä.

Biljardi

Biljardi on kestosuosikki niin illanvietoissa kavereiden kesken kuin työporukan afterworkeissa tai treffeilläkin. Tilamme takaosassa sijaitsee kaksi Italiassa valmistettua 7-jalkaista biljardipöytää, jotka on varustettu yksiosaisella 19mm paksulla kivilevyllä taaten tasaisen pelialustan.

Biljardia pääset pelaamaan ilman ajanvarausta. Kun pöytä on vapaana, nouda pallot tiskiltä henkilöllisyystodistusta vastaan. Maksu veloitetaan käytetyn ajan mukaan, kun palautat pallot tiskille.

Pöytäcurling

Pöytäcurling on todella viihdyttävä peli, jonka parissa viihtyvät kaikenikäiset. Pöytäcurlingin peli-idea on varsin simppeli, mutta pelissä pärjäämiseen vaaditaan tarkkaa kättä ja ripaus oveluutta. Italiassa valmistettu pöytämme on 3,66 metriä pitkä, tarjoten haastetta kokeneemmallekin kivittäjälle.

Pöytäcurling toimii samalla periaatteella kuin biljardi, eli ilman ajanvarausta. Kivet haetaan tiskiltä ja maksu veloitetaan käytetyn ajan mukaan palauttaessasi kivet.

LUE PÖYTÄCURLINGIN SÄÄNNÖT TÄÄLTÄ

Pelin tarkoituksena on liuttaa kaikki neljä kiveä pistealueelle ilman, että kivet putoavat kouruun. Pelaaja jonka kivi on lähempänä päätyä (korkein kivi) lasketaan voittavaksi kiveksi. Vastustajan kivet on mahdollista kilkata pois pistealueelta. Kivien liuttamiseen käytetään vain yhtä kättä.

 

 • Jos pelaajia on kaksi (2) peli pelataan 15 pisteeseen. Molemmat pelaajat heittävät kivet samasta päädystä, erän jälkeen pääty vaihtuu.
 • Joukkuepelissä (pelaajia neljä) peli pelataan 21 pisteeseen. Yksi pelaaja molemmista joukkueista seisoo toisessa päädyssä kenttää.
 • Pelaajat valitsevat kumpi heittää ensimmäisen kiven, ja minkä väriset kiekot on kummallakin (on etu heittää viimeisenä)
 • Ensimmäinen pelaaja heittää ensimmäisen kivensä kohti vastakkaista päätyä, josta tulee pistepääty. Tämän jälkeen vastustaja tekee samoin, yrittäen joko kilkata ensimmäisen pelaajan kiven tai yrittäen itse saada kivensä korkeammalle pistetasolle. Pelaajat jatkavat kivien heittämistä vuorotellen, kunnes kaikki kivet on heitetty. Tämän jälkeen kierros on pelattu.
 • Pelaaja jonka johtava kivi on lähempänä pelialustan päätyä (korkein kivi) voittaa erän ja saa pisteet.
 • Kiven täytyy olla kokonaan pistealueella, jotta se lasketaan. Alueita on kolme (1,2 ja 3). Kivi joka on osittain yli pelialueen päädyn putoamatta, on ”Hanger” ja se lasketaan 4 pisteen arvoiseksi.
 • Erän voittaja aloittaa seuraavan erän.
 • Peli jatkuu, kunnes pelaaja tai joukkue saavuttaa voittopisteet. (15 tai 21)
 • Kiekot jotka putoavat ränniin mitätöidään ja niitä ei lasketa.
 • Jos molempien pelaajien (tai joukkueiden) kivet ovat tasoissa, kiviä ei lasketa. (Kivet täysin yhtä kaukana päädystä.)
 • Saadakseen yhden pisteen (1) kiekon tulee olla kauimman viivan ja vastapuolen 2 pisteen viivan välissä.
 • Joka erän jälkeen kiekot poistetaan kentältä. Pelaaja jonka kivi on lähimpänä pelialustan päätyä (korkein kivi) voittaa erän. Voittajan pisteet lasketaan ylös pöydän pistetaulukkoon. Vain erän voittaja saa pisteitä erästä.
 • Mikäli erän voittajalla on useampi arvokkaampi kivi, lasketaan kivien pisteet yhteen. Jos vastustajalla ei ole yhtään kiekkoa kentällä, lasketaan kaikki kentällä olevat samanväriset kivet voittaviksi.

hinnat

Biljardi ja pöytäcurling

Ilman ajanvarausta

Joka päivä

13 € / TUNTI

Lautapelit

Lautapelivalikoimamme löydät myyntitiskin vierestä. Lautapelit ovat asiakkaiden vapaassa käytössä ja hyviä pelipöytiä löytyy niin Loungesta kuin tilamme takaosastakin. Mikäli valikoimastamme mielestäsi puuttuu jotain oleellista, kerro siitä ihmeessä henkilökunnallemme.

Tällä hetkellä valikoimaan kuuluvat ainakin:
Trivial Pursuit     Alias     Jenga
Monopoly     Kimble     Shakki     
Rappakalja

Tutustu myös muihin palveluihimme

Golfsimulaattorit

Minigolf

Sports Bar